نتایج در این بخش نمایش داده می شود

طرح دو فوریتی نمایندگان برای تعویق کنکور

نماینده ایذه در مجلس از تدوین طرحی ۲ فوریتی برای تعویق کنکور در سال جاری خبر داد.

خبرگزاری تسنیم: هدایت الله خادمی نماینده مردم ایذه و باغملک در گفتگو با تسنیم، از تدوین طرح ۲ فوریتی از سوی نمایندگان برای تعویق کنکور در سال جاری خبر داد و گفت: طرح مذکور با بیش از ۲۰ امضا تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس شده است و در نوبت بررسی جلسه علنی قرار دارد.

وی با بیان اینکه سیل اخیر در برخی از استان‌ها سبب شده که دانش‌آموزان این مناطق با مشکلاتی مواجه شوند و نتوانند درس بخوانند و خود را برای کنکور آماده کنند، افزود: با توجه به اهمیت کنکور برای دانش‌آموزان، بنده با تدوین طرحی خواستار به تعویق افتادن برگزاری کنکور به مدت ۲ الی ۳ ماه شده‌ام.

نماینده ایذه در مجلس با تاکید بر اینکه برگزاری کنکور با توجه به شرایط به وجود آمده برای بسیاری از دانش‌آموزان بی عدالتی است، اظهار داشت: امیدوارم طرح مذکور در جلسه علنی به تصویب برسد و مسئولان وزارت علوم برگزاری کنکور را به تعویق بیندازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

theme login
تازه وارد به اینجا شدید؟

جهت استفاده بیشتر از خدمات سایت ما ثبت نام کنید

ثبت نام