نتایج در این بخش نمایش داده می شود

امتحانات خرداد ماه در راه است !

امتحانات خرداد ماه سال دوازدهم براي دانش­آموزان کنکوري از  چند نظر اهميت دارد. نخست اينکه براي داشتن ديپلم و پايان تحصيلات متوسطه، بايد نمرۀ قبولي در آزمون‌هاي پايان سال کسب کنند، و دوم اينکه امتحانات خرداد ماه فرصت مناسبي براي مطالعۀ دوباره و دقيق دروس سال دوازدهم و آمادگي بيشتر براي شرکت موفق در آزمون سراسري است، و بالاخره اينکه نمرات چهار درس که به صورت نهايي برگزار مي­شود، در آزمون سراسري تاثير مثبت دارد، و  گاه تاثير اين چهار درس، از دروس نهايي سال يازدهم، بيشتر است؛ يعني داوطلبي هست که نمرات نهايي سال يازدهم برايش تاثير مثبت ندارد، اما از تاثير مثبت نمرات نهايي سال دوازدهم در نتيجۀ نهايي آزمون سراسري بهره مي‌برد.
از اين رو، به داوطلبان آزمون سراسري پيشنهاد مي­کنيم که امتحانات خرداد ماه را جدي بگيرند و با آمادگي کامل در اين آزمون‌ها شرکت کنند.
 توصيه­هاي زير، به شما ياري مي­رساند تا خود را هر چه بيشتر براي امتحانات خرداد ماه آماده نماييد:
* اگر حوصلۀ درس خواندن نداريد، تسليم بي­حوصلگي و بي‌ميلي خود نشويد؛ زيرا با سماجت و پافشاري بر مطالعه، به مرور به درس و کتاب علاقه­مند مي­شويد. مطمين باشيد که براي بسياري از افراد، شروع يک کار سنگين، خوشايند نيست، اما وقتي فرد پيشرفت کند، انگيزۀ بيشتري پيدا مي­کند.
* براي اينکه حجم کتاب و در نتيجه مطالعۀ آن به نظرتان سنگين نيايد، کتاب خود را به چند بخش تقسيم کنيد و هر زمان روي بخشي از آن کار کنيد. خواهيد ديد که موفقيت آن قدرها هم دور نيست؛ زيرا به قول معروف: دست مرد است و چشم نامرد !
* اگر در حين مطالعه نگرانيد و حواستان پرت مي­شود، چند دقيقه استراحت کنيد و پس از استراحت، دوباره به مطالعه بپردازيد و به خود بگوييد که ديگر حق نداريد به چيزي غير از مطالعه فکر کنيد؛ چون تلقين به خود، مهم‌ترين راه براي جلوگيري از حواس­پرتي و خيال بافي در حين مطالعه است.
* اگر چند روز وقت براي آمادگي در يک امتحان داريد، از تمام زمان خودتان به خوبي استفاده کنيد و مطالعه را به روز آخر موکول نکنيد؛ چون يکي از عوامل مؤثر در  بروز اضطراب، انباشته شدن درس­ها براي شب امتحان است.
* فراموش نکنيد که شب امتحان، زمان يادگيري درس نيست، بلکه زمان مرور درس است؛ پس اگر حجم زيادي از درستان را تا کنون نخوانده­ايد، نمي‌توانيد همه را در شب امتحان بخوانيد و آماده شويد؛ بنابراين، بايد از فصل‌هايي از کتاب درسي، که برايتان خيلي سنگين است يا احتمال دارد که سؤال کمتري از آنها طرح شود، صرف نظر کنيد و تنها روي چند فصل، سرمايه‌گذاري جدي کنيد.
* هيچ‌گاه به خود نگوييد که اضطراب، تمام هوش و حواسم را مختل مي­کند و از پس امتحان برنمي­آيم. متوجه باشيد که اضطراب مي­تواند ايجاد نگراني کند و کمي شما را برنجاند، ولي نمي­تواند شما را از هدفتان باز دارد.
* در شب‌هاي امتحان بيدار نمانيد؛ چون خواب کم، تمرکز شما را سر جلسۀ آزمون از بين مي­برد.
* يک  ساعت قبل از امتحان، مطالعۀ درس را  تعطيل کنيد و قبل از شروع امتحان، به هيچ‌وجه دربارۀ مطالب درسي از همديگر سؤال نکنيد؛ چون ممکن است جواب سؤالي را ندانيد و دچار اضطراب شويد، و حتي مطالب ديگر را هم فراموش کنيد.
* به گونه­اي برنامه­ريزي کنيد که نيم ساعت قبل از شروع امتحان، در محل برگزاري آزمون حضور داشته باشيد.
* هرگز در حال گرسنگي سر جلسۀ آزمون حاضر نشويد.
* ياد خدا آرام بخش دل­هاست؛ به خدا توکل کنيد.
*در تحويل برگۀ امتحاني به مراقبان، عجله نکنيد، و بعد از پاسخ دادن به سؤال‌ها و پيش از تحويل برگة امتحاني‌تان به آنها، يک بار ديگر برگه خود را مرور کنيد.
* بعد از تمام شدن هر امتحان، ديگر به آن فکر نکنيد و سعي کنيد که خودتان را براي امتحانات بعدي آماده کنيد.
* توقعتان از خودتان، بيش از توانايي­هايتان نباشد؛ زيرا اين توقع مي­تواند در شما اضطراب ايجاد کند.

* عدم موفقيت در يک امتحان، به معناي شکست در همۀ امتحانات نيست؛ پس سعي کنيد که آن را فراموش کنيد و خودتان را براي امتحان بعدي آماده نماييد. 

*هفته نامه پیک سنجش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.