نتایج در این بخش نمایش داده می شود

افزایش کتب و ساعت درسی پایه دوازدهم متوسطه در سال تحصیلی جدید

مدیرکل دفتر تألیف کتاب ابتدایی و متوسطه نظری از افزایش کتب و ساعات درسی پایه دوازدهم متوسطه درسال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش سادس، محمود امانی طهرانی در نهمین نشست سالانه روسای گروه‌های بررسی و تحلیل محتوای آموزش و پرورش ‌که در محل مرکز رفاهی و آموزشی فرهنگیان امام سجاد (ع) برگزار شد، با بیان اینکه «تحلیل محتوای کتاب‌های جدید مسأله‌محور هستند»، اظهار کرد: در پایه دوازدهم متوسطه ساعت آموزشی دانش‌آموزان از ۲۴ ساعت به ۳۵ ساعت در هفته افزایش خواهد یافت و تمام امتحانات نهایی پایه یازدهم به پایه دوازدهم می‌رود.

وی تصریح کرد: ما باید سازمان سنجش را متقاعد کنیم که سوابق تحصیلی را جدی بگیرند تا سوابق تحصیلی دانش‌آموزان جایگزین نمره کنکور شود.

امانی با اشاره به اینکه برنامه‌های درسی و نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی کشوری، معیار گزینش دانش‌آموزان خواهد بو»، گفت: انتظار می‌رود مدارس فضای بهتری را فراهم آورند و بر همین اساس اعتبار تصحیح و طراحی آزمون بالا خواهد رفت و اعتبار تصحیح امتحانات دانش‌آموزان بالای ۹۹ درصد خواهد شد.

‌مدیرکل دفتر تألیف کتاب ابتدایی و متوسطه نظری عنوان کرد: تمام تلاش آموزش‌وپرورش این است که امتحانات نهایی عامل انتخاب دانش‌آموزان باشد و این ارزش امتحانات آموزش و پرورش را بالا می‌برد که خود موجب پیشگیری از افت تحصیلی دانش‌آموزان  می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ساعت آموزشی دانش‌آموزان پایه دوازدهم افزایش می‌یابد و همچنین مدارس فنی‌وحرفه‌ای از دو سال به سه سال افزایش خواهند یافت، باید نیروی انسانی در دوره متوسطه تداوم داشته باشد.

امانی طهرانی تشریح کرد: حجم کتاب‌های درسی در پایه دوازدهم باید کنترل شود؛ نمی‌خواهیم محتوا سنگین و دشوار باشد. کتاب‌های سلامت بهداشت، محیط خانواده و سبک زندگی در برنامه درسی دانش‌آموزان پایه دوازدهم افزوده خواهد شد. همچنین کتاب‌های تحقیق و سواد رسانه‌ای، هنر، کارگاه کارآفرینی و تولید در پایه متوسطه اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه هر کتابی که در دوره متوسطه افزوده می‌شود کاملا مسأله‌محور است، ادامه داد: انسان و محیط زیست، هنر، سواد رسانه‌ای و دو کتاب دیگر که سال آینده به مدارس وارد خواهند شد، از این دست کتاب‌ها هستند. مشخصه این کتاب‌ها آن است که نظام آموزشی به نقطه‌ای می‌رسد که نیازی را احساس می‌کند و برای برآورده‌ کردن این نیاز کتابی تألیف می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.