نتایج در این بخش نمایش داده می شود

هشت علت پنهان افسردگی!

افسردگی در اشکال مختلف ظاهر می شود؛ از طیف خفیف گرفته تا بسیار شدید و ناتوان کننده. افسردگی قادر است هر کسی را درگیر کند و نادیده گرفتن این اختلال آن را برطرف نمی کند.
در برخی موارد بروز این اختلال مربوط به عوامل محیطی نیست و به شیمی مغز، هورمون ها، وراثت و ژنتیک بازمی گردد با این حال برخی علل ابتلا به افسردگی وجود دارند که شاید تا به حال چندان با آنها آشنا نشده باشیم.

بیماری های مزمن: برخورد با بیماری های مزمن تنها از نظر جسمی سخت نیست بلکه روان را نیز درگیر خود می کند. افرادی که از یک بیماری مزمن مانند بیماری های قلبی، سرطان و دیابت رنج می برند، به احتمال بیشتری دچار افسردگی می شوند. از این رو کارشناسان بر مدیریت هر چه بهتر سلامت روان در کنار مبارزه با بیماری مزمن تاکید می کنند.

سیگار کشیدن: محققان بریتانیایی در مطالعات خود در سال جاری میلادی پی برده اند که سیگاری ها به مراتب بیش از غیر سیگاری ها از اضطراب و افسردگی رنج می برند.

استفاده افراطي از رسانه های اجتماعی: با توجه به مطالعات کسانی که از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، سرمایه گذاری عاطفی بیشتری در دنیای مجازی کرده، عزت نفس پایینی داشته و بیش از بقیه افراد دچار اضطراب و افسردگی می شوند.

محل سکونت: محققان آمریکایی اعلام کرده اند کسانی که در مناطق شهری زندگی می کنند ممکن است بیشتر مستعد ابتلا به بیماری های روانی بخصوص افسردگی باشند. البته به گفته آنها علت این اتفاق پیچیده است ولی به هر حال صرف زمان بیشتر در طبیعت یک پادزهر مفید تلقی می شود.

رژیم غذایی: گزارش کلینیک مایو نشان می دهد افرادی که از یک رژیم غذایی فقیر حاوی غذاهای پر گوشت و فرآوری شده، شکر و چربی پیروی می کنند، بیشتر مستعد ابتلا به افسردگی هستند.

بیش از حد نشستن: ورزش خلق و خوی را افزایش می دهد در مقابل عدم فعالیت افسردگی را به همراه دارد.

کمبود خواب: این اختلال تنها با سایر بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، پرفشاری خون و دیابت همراه نیست بلکه شرایط عاطفی نامطلوب را نیز به همراه دارد. همانطور که خواب کم افسردگی ایجاد می کند، افسردگی نیز سیکل خواب را به هم می زند و یک چرخه معیوب تولید می شود.

التهاب مغز: در حال حاضر پژوهش ها بیشتر روی این نکته متمرکزند که علائم افسردگی ممکن است به دلیل التهاب عصبی در مغز بروز کند. به گفته محققان التهاب مغز در افراد افسرده 30 درصد بیشتر از سایر افراد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.