نتایج در این بخش نمایش داده می شود

متوسط درصدهای کسب‌شده در کنکور گروه ریاضی سال ۹۸

نمره‌های کسب‌شده در کنکور گرو علوم ریاضی و فنی سال ۹۸ نشان می‌دهد که داوطلبان به صورت میانگین کمتر از ۹,۵ درصد کسب کرده‌اند.

سازمان سنجش آموزش کشور اخیرا گزارشی را منتشر کرده که براساس محتوای آن میزان پاسخگویی به سوالات کنکور در گروه آزمایشی ریاضی و فنی مورد بررسی قرار گرفته است. این آمار چند پیام مشخص دارد.

سال گذشته ۱۵۰ هزار و ۵۴۰ داوطلب گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی در آزمون سراسری حضور یافتند. تنها ۳۱ داوطلب به ۱۰۰ درصد سؤال‌های درس فیزیک پاسخ صحیح دادند، اما تعداد قابل توجهی در درس فيزيك تنها به ۵/ ۸ درصد سوالات پاسخ درست داده‌اند. نکته جالب توجه در گروه آزمايشي علوم ریاضی و فنی این است که هیچ کس از داوطلبان، در درس‌های ریاضی، فیزیک و شیمی، درصد ۳۳,۳- تا ۳۰.۱- کسب نکرده‌اند، اما در درس‌های ادبیات، معارف و زبان، تعداد معدودی از داوطلبان چنین درصدی را کسب کرده‌اند.

موضوع دیگر این است که ۲۸ هزار و ۱۰۰ نفر از داوطلبان گروه ریاضی درس ریاضی را صفر درصد زده‌اند. ۲۰ هزار و ۸۱۸ نفر ۲,۱- درصد کسب کرده‌ یعنی حدود ۵۰ هزار نفر از داوطلبان نمره صفر یا منفی از درس ریاضی ثبت کرده‌ و تنها ۱۰ نفر نمره ۱۰۰ از درس ریاضی کسب کرده‌اند و متوسط نمره در این درس ۸.۳ درصد بوده است.

بيشتر بخوانيد :

اردوی نوروزی ۱۳۹۹

شرایط انصراف از دانشگاه روزانه بدون محرومیت + جزئیات

ممنوعیت ثبت نام کنکور سراسری

نکته جالب دیگر اینکه امسال، مدل پاسخگویی داوطلبان به سوالات درس زبان خارجی است. از میان ۱۵۰ هزار و ۵۴۰ داوطلب تنها ۸۷ داوطلب به همه سوالات پاسخ درست داده‌اند و ۵۰ درصد داوطلبان یعنی ۷۴ هزار و ۱۸۹ نفر درصد صفر یا منفی از این درس کسب کرده‌اند.

همچنین آمارها نشان می‌دهد که میانگین درصدها در همه دروس زیر ۲۰ درصد است در دروس عمومی بالاترین درصد مربوط به درس معارف با ۱۹,۵ درصد است و در دروس تخصصی درس شیمی با ۹.۲ درصد بیشترین مقدار را دارد. ارائه این آمار نشان می‌دهد که متوسط فارغ‌التحصیلان گروه ریاضی و فنی از سطح علمی مناسبی برخوردار نیستند در صورتی‌که داوطلبانی که وارد رشته‌های گروه علوم ریاضی می‌شوند باید علم کافی داشته باشند چراکه به گفته بسیاری از متخصصان با رشته‌های گروه ریاضی می‌توان کشور را اداره کرد.

رشته‌های این گروه از علوم پایه، مهندسی و مدیریت را شامل می‌شود و برای موفقیت در این رشته باید افرادی جذب شوند که از زیربناهای علمی خوبی برخوردار باشند البته به نظر برخی از کارشناسان نمی‌توان کیفیت افراد را از آزمون تستی نظیر کنکور سنجید ولی به نظر می‌رسد که میانگین نمرات می‌تواند تصویر مناسبی را ارائه دهد. به هر حال باید ارتقای کیفیت علمی دانش‌آموزان و در پی آن دانشجویان در رشته‌های گروه ریاضی با جدیت بیشتری دنبال شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.